Merkstrategie Online Marketing Social Media

Jouw merkbeleving

Een sterk merk vertelt niet alleen wát het bedrijf doet. De marketingstrategie van jouw bedrijf helpt het verhaal te vertellen achter wáárom jouw bedrijf doet wat het doet. Een positieve merkbeleving zorgt ervoor dat je een emotionele klik kunt vormen met jouw klant.

De Nederlandse Energie Maatschappij

Emoties bieden een toegevoegde waarde aan de band met jouw klant. Vertel jouw verhaal daarom zo oprecht mogelijk. Bij de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is gewerkt aan hun nieuwe, open imago door middel van Employer Branding.

Lifehammer

De beste reclame voor jouw product of dienst zijn tevreden klanten. Met behulp van een nieuwe slogan ‘We Protect Life’ werd bij Lifehammer een awareness campagne gestart. Met features bij verschillende magazines en samenwerkingen met diverse ‘Mommy bloggers’.

Effectieve online marketing

Door middel van een heldere online marketing strategie weet je welke middelen je kunt inzetten om je zichtbaarheid te verbeteren. En door de aanwezigheid van jouw merk op verschillende offline en online kanalen werk je aan de zichtbaarheid van jouw merk.

Remia

Door het vertellen van een verhaal kun je de klant beter binden aan jouw merk of product. Voor Remia is gekozen om door middel van een collectie films hun nieuwste producten te promoten.​

Innovattic

Om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren is het zaak te kijken naar welke zoekwoorden voor jouw doelgroep het meest relevant is. Bij Innovattic is gewerkt aan meer website bezoekers door SEO optimaliseren.

Lean & Green​

 Lean & Green wilde teksten laten schrijven voor de website die hun missie bij meer bedrijven helpt over te brengen. Think Red heeft de nieuwe website voorzien van pakkende website teksten en geholpen in het ontwikkelen van een online deelnameproces.

BigMile

BigMile is een Software as a Service (SaaS)-oplossing die het simpel maakt berekeningen te maken van een ‘Carbon Footprint’ te maken van logistieke ketens. Het bedrijf was op zoek naar een manier om zichzelf beter in de markt te zetten.

Social media strategie

Het gebruik van social media voor bedrijven is een kans om op een directe manier een connectie te maken met jouw klant. De insteek en doelgroep is echter bij elk kanaal verschillend. Onderzoek welke zaken zijn voor jouw consument relevant zijn en stem jouw social media marketing plan daarop af. Hieronder enkele voorbeelden van social media projecten.

De Bijenkorf

Gebruik voor de social content van jouw bedrijf een eigen beeldstijl en zet diverse content als video en fotografie in. Voor de Bijenkorf is gewerkt aan een manier waarop ze via hun social kanalen actiever konden inzetten om meer verkopen te genereren.​

ABN AMRO

Animaties kunnen helpen bij het overbrengen van informatieve onderwerpen en kun je de consument effectiever informeren. Bij ABN AMRO is dan ook gekozen om animatie in te zetten voor het overbrengen van zakelijke informatie.

Andere projecten

Contact

De Think Red studio is gevestigd in Voorburg (vlakbij Den Haag), maar omdat het handiger is werken wij vaak op locatie bij de klant. Zo maken we samen sneller stappen.
Interesse in wat Think Red voor jou kan betekenen? Mail dan naar ingrid@thinkred.nl of vul het contactformulier in.​