Meubelstoffeerder Van der Drift

Meubelstoffeerder Van der Drift zocht naar een manier om zichzelf beter te profileren. Middels een doelgroepsessie werd gezocht naar welke doelgroepen het bedrijf zoal wilde aanspreken. Daarna werd er een plan gemaakt om de website te vernieuwen, inclusief bijpassende landingspagina’s. Bovendien werd er gewerkt aan het inzetten van hun social media kanalen om de verschillende doelgroepen aan te spreken.

Een nieuwe website voor Van der Drift

Een volledig vernieuwde website

Het bedrijf had verschillende doelgroepen die het wilde aanspreken. Om al deze doelgroepen richting de website te trekken zijn er verschillende landingpagina’s ontworpen. Elke landingspagina speelt in op de verschillende pijnpunten die deze doelgroepen mogelijk kunnen hebben.

De nieuwe website is de blauwdruk geworden voor een nieuwe huisstijl voor het bedrijf. Met chique aardetinten gecombineerde met speelse stiksel elementen die structureel terugkomen op verschillende pagina’s van de website.

Fotografie

Om de website van relevante content te voorzien heeft Think Red foto’s gemaakt van verschillende type meubels die passen bij de bepaalde doelgroepen.

Bedrukking bedrijfsbus

Het bedrijf had een nieuwe bus tot de beschikking voor de afhaal en levering van de gerepareerde meubels.

Op basis van de nieuwe huisstijl is een passende bedrukking ontworpen en geplaatst op de volledige bus.

Contact

De Think Red studio is gevestigd in Voorburg (vlakbij Den Haag), maar wij werken vaak op locatie bij de klant. Interesse in wat Think Red voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in of mail naar ingrid@thinkred.nl.