Het verhaal achter Think Red

Werken aan jouw merkstrategie is cruciaal om je bedrijf te ontwikkelen. Een professionele identiteit en goede marketing strategie helpt je opvallen binnen de markt en jouw doelgroep aan te spreken. Om dat voor elkaar te krijgen heb je een (of meerdere) creatieve geest(en) nodig. De Think Red Studio is ontstaan uit de creatieve (roodharige) gedachtegang van Ingrid.

Een gedreven netwerk

Think Red is geen fancy studio in een ‘hip’ bedrijfspand. Het is een netwerk van gedreven professionals die hun hart en ziel leggen in het leveren van waardevolle producten of diensten voor jouw bedrijf. Van merkstrategie tot LinkedIn workshop en van huisstijl tot het SEO-proof maken van jouw website. We leveren iets tastbaars wat gelijk tot resultaat leidt.

Bekijk hieronder wie dat zijn.

Ingrid van Heuven van Staereling​

Ingrid heeft de laatste 15 jaar organisaties actief geholpen hun offline en online merkidentiteit te ontwikkelen. Ze helpt jouw merk verder te ontwikkelen door middel van een sterk marketing plan en passende social media strategie.

Giselle Segura Gelink​​

Met Catalaanse creativiteit en Haagse doortastendheid creëert Giselle in nauwe samenwerking met de klant aan projecten van ontwerp tot uitvoering. Ze werkt o.a. aan identiteiten, websites, boeken, bewegend beeld en campagnes.

Talia Kammann

Talia is een visual marketeer die alles in prachtige beelden weet te vertalen. Ze werkt aan styling en pakkende designs wat resulteert in passende content creaties en effectieve visuele communicatie van jouw merk.

Kennis moet je delen

Wij geloven dat je kennis moet delen. Ben je dus op zoek naar kennis in branding, kun je wel wat updates omtrent de nieuwste trends binnen online marketing gebruiken en wil je weten hoe je social media effectief kunt inzetten? Lees dan de blogs van Think Red eigenaar Ingrid.

Contact

De Think Red studio is gevestigd in Voorburg (vlakbij Den Haag), maar wij werken vaak op locatie bij de klant. Interesse in wat Think Red voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in of mail naar ingrid@thinkred.nl.
Direct contact? Bel of app met Ingrid via 06 1295 27 27.