Wie is Think red?

De Think Red Studio is ontstaan uit de creatieve (roodharige) gedachtegang van Ingrid. Werken aan jouw merkstrategie is cruciaal om je bedrijf te ontwikkelen. Een professionele identiteit en goede marketing strategie helpt je opvallen binnen de markt en jouw doelgroep aan te spreken. Om dat voor elkaar te krijgen heb je een (of meerdere) creatieve geest(en) nodig.

Think Red

Een gedreven netwerk

Think Red is geen fancy studio met een ‘hip’ bedrijfspand waar je aan moet meebetalen. Het is een netwerk van gedreven (freelance) professionals die hun hart en ziel leggen in het leveren van waardevolle producten of diensten voor jouw bedrijf. Van merkstrategie tot LinkedIn workshop en van huisstijl tot het SEO-proof maken van jouw website. We leveren iets tastbaars wat gelijk tot resultaat leidt.

Bekijk hieronder wie dat zijn.

Ingrid van Heuven van Staereling​

Ingrid is eigenaar van Think Red en helpt sinds 2005 organisaties hun merkidentiteit zowel offline als online te ontwikkelen. Ze is expert in het bepalen van jouw doelgroep voor een sterk marketingplan en passende content strategie.

Giselle Segura Gelink​​

Met Catalaanse creativiteit en Haagse doortastendheid creëert Giselle projecten van ontwerp tot uitvoering. Ze werkt o.a. aan passende identiteiten, toffe websites, boeken, illustraties, fotografie, video en campagnes.

Fleur de Kock

Fleur helpt bedrijven bij het maken van hun video wensen. Van vlog montages tot online programma’s en sociale media video’s. Ze zorg dat alle losse puzzelstukjes aan shots één verhaal worden en ook past bij de stijl van het bedrijf.

Stephanie Maatman

Stephanie werkt als Technisch VA vanuit het zonnige Spanje. Ze bijt zich graag vast in ingewikkelde technische vraagstukken en zet mooie designs om naar goed werkende websites.

Gezocht: Freelance tekstschrijver

Ben jij een toffe freelance tekstschrijver (v/f/x) en kun je spetterende teksten schrijven voor socials media en online artikelen? Dan kunnen we bij Think Red jouw hulp wel gebruiken! Stuur een berichtje naar Ingrid via ingrid@thinkred.nl.

Gezocht: Freelance WP Developer

Weet jij (v/f/x) je weg wel te vinden binnen de WordPress omgeving en kun je spetterende webpagina's maken op basis van WordPress? Dan kunnen we bij Think Red jouw hulp wel gebruiken! Stuur een berichtje naar Ingrid via ingrid@thinkred.nl.

Kennis moet je delen

Wij geloven dat je kennis moet delen. Ben je dus op zoek naar kennis in branding, kun je wel wat updates omtrent de nieuwste trends binnen online marketing gebruiken en wil je weten hoe je social media effectief kunt inzetten? Lees dan de blogs van Think Red eigenaar Ingrid.

Online marketing campagne door Think Red

Wat we doen

We helpen bedrijven met het naar buiten brengen van wat ze doen. Voor sommige van onze klanten begint dat bij het maken van een passende huisstijl. Een SEO-proof website, social media content, online artikelen en advertenties: ze dragen allemaal bij aan de online zichtbaarheid van jouw merk. We helpen je met elk onderdeel van jouw marketing wens.