Het verhaal achter Think Red

De Think Red Studio is ontstaan uit de creatieve (roodharige) gedachtegang van Ingrid. Werken aan jouw merkstrategie is cruciaal om je bedrijf te ontwikkelen. Een professionele identiteit en goede marketing strategie helpt je opvallen binnen de markt en jouw doelgroep aan te spreken. Om dat voor elkaar te krijgen heb je een (of meerdere) creatieve geest(en) nodig.

Een gedreven netwerk

Think Red is geen fancy studio met een ‘hip’ bedrijfspand waar je aan moet meebetalen. Het is een netwerk van gedreven (freelance) professionals die hun hart en ziel leggen in het leveren van waardevolle producten of diensten voor jouw bedrijf. Van merkstrategie tot LinkedIn workshop en van huisstijl tot het SEO-proof maken van jouw website. We leveren iets tastbaars wat gelijk tot resultaat leidt.

Bekijk hieronder wie dat zijn.

Ingrid van Heuven van Staereling​

Ingrid is eigenaar van Think Red en helpt sinds 2005 organisaties hun offline en online merkidentiteit te ontwikkelen. Ze helpt bij de groei van jouw merk door de zichtbaarheid te vergroten middels scherpe doelgroep bepaling, een sterk marketingplan en passende content strategie.

Giselle Segura Gelink​​

Met Catalaanse creativiteit en Haagse doortastendheid creëert Giselle projecten van ontwerp tot uitvoering. Ze werkt o.a. aan passende identiteiten, toffe websites, boeken, illustraties, fotografie, video en campagnes.

Fleur de Kock

Fleur helpt bedrijven bij het maken van hun video wensen. Van vlog montages tot online programma’s en sociale media video’s. Ze zorg dat alle losse puzzelstukjes aan shots één verhaal worden en ook past bij de stijl van het bedrijf.

Suzanne Lek

Tijdens het creatieproces is Suzanne het allerliefst op reis om inspiratie op te doen. Deze inspiratie stopt zij vervolgens in het designen van o.a. logo’s, complete huisstijlen en drukwerk. Haar dagen vult ze graag zoveel mogelijk met creativiteit en blijheid, iets wat haar goed van pas komt in het creëren van de tofste ontwerpen!

Stephanie Maatman

Stephanie werkt als Technisch VA vanuit het zonnige Spanje. Ze bijt zich graag vast in ingewikkelde technische vraagstukken en zet mooie designs om naar goed werkende websites.

Gezocht: freelance tekstschrijver

Ben jij een toffe freelance tekstschrijver (v/f/x) en kun je spetterende teksten schrijven voor socials media en online artikelen? Dan kunnen we bij Think Red jouw hulp wel gebruiken! Stuur een berichtje naar Ingrid via ingrid@thinkred.nl.

Kennis moet je delen

Wij geloven dat je kennis moet delen. Ben je dus op zoek naar kennis in branding, kun je wel wat updates omtrent de nieuwste trends binnen online marketing gebruiken en wil je weten hoe je social media effectief kunt inzetten? Lees dan de blogs van Think Red eigenaar Ingrid.

Contact

De Think Red studio is gevestigd in Voorburg (vlakbij Den Haag), maar wij werken vaak op locatie bij de klant. Interesse in wat Think Red voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in of mail naar ingrid@thinkred.nl.
Direct contact? Bel of app met Ingrid via 06 1295 27 27.