Online Marketing

SEO optimalisatie voor Innovattic

App ontwikkelaar Innovattic zocht naar een manier om bij de juiste klanten in beeld te komen. Om de vindbaarheid van hun website te verbeteren is gekeken naar welke zoekwoorden voor hun doelgroep het meest relevant zijn. Om zo door SEO optimaliseren meer website bezoekers te genereren.

Webdesign

De website vindbaar maken

Bij de website van Innovattic ging het niet zozeer om bovenaan in Google te komen, maar meer over hoe door SEO optimaliseren de juiste mensen naar hun website getrokken konden worden.

De nieuwe website is deze geschikt gemaakt voor zoekmachine optimalisatie. Met resultaat! Binnen 1 maand na de lancering was het aantal paginaweergaven van de website namelijk al met meer dan 80% verhoogd.

+ 1 %
Paginaweergaven

Verhoging in paginaweergaven binnen één maand na lancering van de nieuwe website.

+ 1 %
Unieke paginabezoekers

Verhoging aan unieke paginabezoekers in 2019, in vergelijking met 2018.

Ook de vindbaarheid van jouw website verbeteren en zo meer leads genereren?

Social media strategie en content creatie

Om een doorlopende stroom aan bezoekers te genereren is gekozen voor een passende content strategie. Hierbij worden blogposts afgewisseld met luchtige social media content om zo diverse doelgroepen aan te spreken.

Contact

De Think Red studio is gevestigd in Voorburg (vlakbij Den Haag), maar wij werken vaak op locatie bij de klant. Interesse in wat Think Red voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in of mail naar ingrid@thinkred.nl.
Direct contact? Bel of app met Ingrid via 06 1295 27 27.