Product promotie video's voor Remia

Product promotie voor Remia

De wintermaanden staan in het teken van vrienden, familie, gezelligheid en samen eten. In aanloop van de Kerst heeft Think Red -in samenwerking met DailyDialogues- voor Remia een campagne gestart op Social Media om hun sauzen te promoten. Voor deze campagne werkten we samen met verschillende chefs en vroegen we ze om mooie gerechten te bedenken met de producten van Remia als basis.

Content creatie voor online campagne

De ‘Winterfood’ campagne had als doel om mensen bij elkaar te brengen. Daarom is er thuis bij Remia fans gefilmd op verschillende locaties. Deze fans kregen de kans om, samen met vrienden en familie, de heerlijke gerechten van de chefs te proeven.

Diverse chefs hebben speciale gerechten klaargemaakt met de producten van Remia. Het doel was om de gerechten wel enigszins toegankelijk te houden, zodat mensen ze zelf thuis ook konden maken.

Video campagne

Bij promotie van de video’s zijn de gerechten, inclusief bijpassende boodschappenlijst, op een speciale Winterfood landingspagina geplaatst. Met food fotografie die simultaan aan de filmopnames zijn geschoten. Met deze Remia campagne kon iedereen tijdens de kerst heerlijke recepten zelf thuis maken en delen.

Video afspelen

Contact

De Think Red studio is gevestigd in Voorburg (vlakbij Den Haag), maar wij werken vaak op locatie bij de klant. Interesse in wat Think Red voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in of mail naar ingrid@thinkred.nl.