Social media marketing

Een sterke aanwezigheid op sociale media is essentieel voor bedrijven die willen groeien. Des te meer je online aanwezig bent, des te vertrouwder mensen raken met je bedrijf. De inzet van social media marketing biedt je de mogelijkheid te verbinden met je doelgroep, je merkbekendheid te vergroten en je bedrijf te laten groeien. Met onze strategische social media campagnes helpen we bedrijven hun verhaal te vertellen, betrokkenheid op te bouwen en resultaten te behalen die ertoe doen.

Online marketing campagne door Think Red

Social media voor bedrijven

Tegenwoordig kan een sterke aanwezigheid op social media ontzettend veel bijdragen aan het succes van een bedrijf. Middels social media kun je direct in contact komen met je doelgroep, leer je begrijpen waar hun interesses liggen en bouw je aan relaties met je doelgroep. Dit kan uiteindelijk leiden tot een loyale klantenkring en draagt bij aan de groei van jouw klantenbestand. Of het nu gaat om Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter of andere kanalen, de keuze van het juiste social media platform hangt af van de kenmerken en voorkeuren van jouw specifieke doelgroep.

Deze bedrijven gingen je voor:

Social Media Marketing

Social media uitbesteden

Het beheren van social media kanalen vergt niet alleen tijd, maar ook de juiste kennis en expertise. Voor veel bedrijven is het lastig om bij te blijven met de voortdurende technologische ontwikkelingen en recente trends op verschillende social media platforms. Bij Think Red begrijpen we dat tijd een kostbaar goed is en dat het essentieel is om altijd up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen. Daarom bieden we een uitbestedingsdienst voor social media aan, waarbij we niet alleen de dagelijkse taken overnemen, maar ook proactief inspelen op nieuwe kansen en trends. Zo kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een effectieve en professionele aanwezigheid op social media.

Social media beheer

Wij zorgen voor een professionele en effectieve aanwezigheid op social media door een uitgebreid social media beheer aan te bieden. We bepalen samen met jou de juiste contentstrategie en creëren vervolgens boeiende content, variërend van fotografie en video tot infographics en zelfs animaties. Daarnaast reageren we, mocht dat wenselijk zijn, actief op opmerkingen en vragen onder de social media posts, waardoor we zorgen voor een betrokken en interactieve community.

Content creatie voor BigMile

Jouw social media marketing bureau

Bij Think Red begrijpen we het belang van een doordachte social media strategie en helpen we bedrijven bij effectief inzetten van de juiste kanalen om hun boodschap te verspreiden en hun doelstellingen te bereiken. Met een netwerk van gedreven professionals zetten wij ons in om de volledige online marketing voor jouw bedrijf te verzorgen. 

Think Red is gestart in 2010 en opgericht door Ingrid van Heuven van Staereling. Het bedrijf is ontstaan vanuit een frustratie dat veel marketing adviseurs wel nadenken over strategie, maar niet over de (haalbaarheid van) implementatie. Met alleen een plan is jouw bedrijf natuurlijk niet geholpen! Wij zorgen ervoor dat jij weet wie jij het beste kunt bereiken, op welke manier je dat kunt doen en helpen je ook gelijk aan de middelen om dit te doen.