Logo en huisstijl laten ontwerpen

Een logische eerste stap bij het starten van jouw bedrijf is een huisstijl laten ontwerpen. Het is jouw visitekaartje naar de wereld. Door middel van een nette huisstijl zet je jezelf op de kaart. En een goed ontwerp helpt je bovendien op te vallen in de markt. Ben jij klaar voor een (nieuwe) huisstijl? Neem dan direct contact met ons op.

Een logo ontwerpen

Een logo maken

De belangrijkste taak van een ontwerper is het uitvogelen van jouw visie en dit vervolgens visueel maken. Om ervoor te zorgen dat mensen jouw logo makkelijk herkennen is het goed om een logo eenvoudig en herkenbaar te houden. Jouw ambities vragen om flexibiliteit. Jouw beeldmerk moet flexibel en makkelijk toepasbaar zijn. Kortom: een goed ontwerp laat zich niet beperken! Jouw beeldmerk moet werken op een gigantisch billboard, maar ook op een kleine postzegel. Zo kan jouw huisstijl makkelijk met jouw ambities meegroeien.

Think Red studio

Wat kost een logo maken?

Binnen elke prijscategorie kun je in principe een logo laten maken. Uiteindelijk gaat het er vooral om wat het beste bij jou en jouw bedrijf past. Een ontwerper is zich altijd bewust van wat jij met jouw bedrijf wilt uitstralen en hoe dat het beste tot haar recht komt. Soms is een simpel, tekstueel beeld al voldoende en in andere gevallen is een illustratie passender.

Ons werk

Als bedrijf zijnde heb je vaak iets tastbaars nodig om jezelf mee te presenteren. Te beginnen bij een logo. Think Red denkt aan het complete plaatje; van huisstijl tot drukwerk tot website. Wij verzorgen desgewenst de volledige huisstijl, zodat jij gelijk aan de slag kan.

Een huisstijl ontwerpen​

Yes, je logo is af! Je kunt van start.. toch? Het is wel zo prettig als je gelijk klanten kunt bereiken. Dat vraagt uiteraard om meer dan een logo. Maar wat heb jij nodig om jouw bedrijf aan jouw klant te verkopen? Je hoeft het echt niet allemaal zelf te bedenken! Wij hebben al veel bedrijven geholpen en weten wat jij nodig hebt om jouw doelgroep te bereiken. Van visitekaartjes tot powerpoint template tot complete website: Think Red regelt het voor je!

Over Think Red

Think Red is een netwerk van gedreven professionals die zich inzetten om de volledige marketing voor jouw bedrijf te verzorgen. Dat doen wij door advies in strategie, de creatie van benodigde middelen én het toepassen van deze middelen op de juiste platforms. 


Think Red is gestart in 2010 en opgericht door Ingrid van Heuven van Staereling. Het bedrijf is ontstaan vanuit een frustratie dat veel marketing adviseurs wel nadenken over strategie, maar niet over de (haalbaarheid van) implementatie. Met alleen een plan is jouw bedrijf natuurlijk niet geholpen! Wij zorgen ervoor dat jij weet wie jij het beste kunt bereiken, op welke manier je dat kunt doen en helpen je ook gelijk aan de middelen om dit te doen.

Contact

De Think Red studio is gevestigd in Voorburg (vlakbij Den Haag), maar wij werken vaak op locatie bij de klant. Interesse in wat Think Red voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in of mail naar ingrid@thinkred.nl.