Een logo en huisstijl laten ontwerpen

Een logische eerste stap bij het starten van jouw bedrijf is een huisstijl laten ontwerpen. Het is jouw visitekaartje naar de wereld. Door middel van een nette huisstijl zet je jezelf op de kaart. En een goed ontwerp helpt je bovendien op te vallen in de markt. Ben jij klaar voor een (nieuwe) huisstijl? Neem dan direct contact met ons op.

Think Red studio

Een logo maken

De belangrijkste taak van een ontwerper is het uitvogelen van jouw visie en dit vervolgens visueel maken. Om ervoor te zorgen dat mensen jouw logo makkelijk herkennen is het goed om een logo eenvoudig en herkenbaar te houden. Jouw ambities vragen om flexibiliteit. Jouw beeldmerk moet flexibel en makkelijk toepasbaar zijn. Kortom: een goed ontwerp laat zich niet beperken! Jouw beeldmerk moet werken op een gigantisch billboard, maar ook op een kleine postzegel. Zo kan jouw huisstijl makkelijk met jouw ambities meegroeien.

Wat kost een logo maken?

Binnen elke prijscategorie kun je in principe een logo laten maken. Uiteindelijk gaat het er vooral om wat het beste bij jou en jouw bedrijf past. Een ontwerper is zich altijd bewust van wat jij met jouw bedrijf wilt uitstralen en hoe dat het beste tot haar recht komt. Soms is een simpel, tekstueel beeld al voldoende en in andere gevallen is een illustratie passender.

Ons werk

Enkele voorbeelden

Als bedrijf zijnde heb je vaak iets tastbaars nodig om jezelf mee te presenteren. Te beginnen bij een logo. Think Red denkt aan het complete plaatje; van huisstijl tot drukwerk tot website. Wij verzorgen desgewenst de volledige huisstijl, zodat jij gelijk aan de slag kan.

Klik op de foto om meer te lezen over het project.

Andere (re)branding projecten:

De Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) stond aan het begin van een rebranding welke binnen het bedrijf moest worden doorgevoerd.

Lifehammer

Met behulp van een nieuwe slogan ‘We Protect Life’ werd bij Lifehammer een awareness campagne gestart. Het was de start van een rebranding voor enkele van hun huisstijl middelen.

Huisstijl Think Red

Een huisstijl ontwerpen​

Yes, je logo is af! Je kunt van start.. toch? Het is wel zo prettig als je gelijk klanten kunt bereiken. Dat vraagt uiteraard om meer dan een logo. Maar wat heb jij nodig om jouw bedrijf aan jouw klant te verkopen? Je hoeft het echt niet allemaal zelf te bedenken! Wij hebben al veel bedrijven geholpen en weten wat jij nodig hebt om jouw doelgroep te bereiken. Van visitekaartjes tot powerpoint template tot complete website: Think Red regelt het voor je!

Wie is Think Red?

Think Red is geen fancy studio in een ‘hip’ bedrijfspand. Het is een netwerk van gedreven professionals die hun hart en ziel leggen in het leveren van waardevolle producten of diensten voor jouw bedrijf. Geen advies zonder uitvoering: we leveren jou iets tastbaars wat gelijk tot resultaat leidt.

Contact

De Think Red studio is gevestigd in Voorburg (vlakbij Den Haag), maar wij werken vaak op locatie bij de klant. Interesse in wat Think Red voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in of mail naar ingrid@thinkred.nl.
Direct contact? Bel of app met Ingrid via 06 1295 27 27.