Logo ontwerp

Logo communicatieadviseur

Identiteit voor communicatie adviseur Babette de Jonge. Ze wilde graag een beeldmerk in haar huisstijl verwerkt hebben die ze los kon gebruiken. In gesprek met Babette bleek dat ze vol tegenstellingen zit, maar dat juist deze tegenstellingen haar kracht zijn. Dit is de basis geweest voor het ontwerpen van een strak logo die ook zachtheid mocht uitstralen.

Een eigen beeldmerk

In het symbool zijn een aantal van deze karakteristieke trekken van haar verwerkt: rechtlijnigheid en het doorbreken hiervan. Het beeldmerk is een zowel rechtlijnig als rond symbool geworden die op diverse manier te gebruiken is.

Het symbool is gebruik gemaakt van de letter ‘b’. Uiteraard naar aanleiding van haar naam, maar ook in de essentie van wat zij doet: binden, betrekken, betekenis geven, bewegen, bereiken en bouwen. Het beeldmerk is een subtiele verwijzing naar het ‘apenstaartje’, wat weer voor een connectie maakt met het communiceren.

Contact

De Think Red studio is gevestigd in Voorburg (vlakbij Den Haag), maar wij werken vaak op locatie bij de klant. Interesse in wat Think Red voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in of mail naar ingrid@thinkred.nl.
Direct contact? Bel of app met Ingrid via 06 1295 27 27.