Digitale marketing strategie

Je kunt veel meer uit jouw website halen! Data geeft inzicht in wat er speelt bij jouw doelgroep. Door ze te segmenteren kun je ervoor zorgen dat je op de meest effectieve manier door jouw website heen loodst en zo meer leads genereren.

Leadgeneratie

Wil je online leads genereren, dan zul je jouw website anders moeten indelen. Natuurlijk heeft jouw bedrijf een veelzijdig scala aan skills, maar prop jouw website hiermee vol en niemand zal zich aangesproken voelen. Een website kan ontzettend verwarrend zijn voor jouw bezoeker. Creëer daarom een warm bad voor elk type bezoeker door middel van verschillende landingspagina’s. Door de juiste middelen in te zetten stroomlijn je het proces van bezoeker naar lead. Wij werken samen met jou aan een heldere online marketing strategie.

Onze toffe klanten:

seo webdesign

SEO optimalisatie

Als de basis van jouw website goed is kan er gekeken worden naar zoekwoorden optimalisatie. Zodra je, zoals bovenstaand benoemt, jouw doelgroep inzichtelijk hebt gebracht en weet wat er speelt kun je dit matchen met hun zoekintenties. Een SEO analyse helpt scherp te zetten waar je welke zoekwoorden kunt toepassen en hoe je ze het beste kunt verwerken op jouw landingspagina.

Over Think Red

Think Red is een netwerk van gedreven professionals die zich inzetten om de volledige marketing voor jouw bedrijf te verzorgen. Dat doen wij door advies in strategie, de creatie van benodigde middelen én het toepassen van deze middelen op de juiste platforms. 


Think Red is gestart in 2010 en opgericht door Ingrid van Heuven van Staereling. Het bedrijf is ontstaan vanuit een frustratie dat veel marketing adviseurs wel nadenken over strategie, maar niet over de (haalbaarheid van) implementatie. Met alleen een plan is jouw bedrijf natuurlijk niet geholpen! Wij zorgen ervoor dat jij weet wie jij het beste kunt bereiken, op welke manier je dat kunt doen en helpen je ook gelijk aan de middelen om dit te doen.