Marketing en communicatie strategie

Wat je naar buiten brengt hangt nauw samen met hoe mensen jouw merk ervaren. Media en communicatie speelt een grote rol in of dit wel of geen positieve ervaring is. Een goede merkstrategie brengt tekst, visuals en gevoel samen. En dat is precies wat Think Red voor jou kan doen. Direct werken aan jouw marketingplan? Neem contact met ons op.

Strategisch marketing advies

Je kunt niet zomaar een marketingplan laten maken, dat vergt namelijk wat (voor)onderzoek. Samen zoeken we naar hoe jouw bedrijf of organisatie in de markt staat, wat de wensen van jouw doelgroep zijn en hoe we dit kunnen matchen met jouw doelstellingen. Een adviseur marketing en communicatie werpt een heldere blik op al deze aspecten en geeft inzicht in de onderdelen die jouw marketingplan nodig heeft om zo een succesvol plan op te zetten.

Adviseur marketing en communicatie

Projecten gedaan bij onder andere:

Alle goede marketing start met een plan

Strategie interne communicatie

Interne communicatie strategie

Jouw nieuwe marketing strategie moet natuurlijk wel landen. Dat begint eigenlijk altijd bij communicatie. Als je als bedrijfseigenaar een nieuwe strategie bedenkt en dit tijdens een mooi podium momentje aan jouw personeel toelicht heb je echter een groot deel van de informatiestromen reeds voor jezelf gehouden. Werk naast jouw marketingstrategie ook aan een manier om deze nieuwe strategie intern te voeden.

Jouw interne communicatie verbeteren

Iedereen neemt informatie anders tot zich en als bedrijf zijnde zou je om die reden interne communicatie eigenlijk dubbel zo vaak moeten doen. Wissel de vormen af en geef context wanneer je iets communiceert. Alleen zo maak je nét dat beetje verschil in het succesvol opzetten van jouw strategie.

Wie is

Think Red?

Think Red is geen fancy studio in een ‘hip’ bedrijfspand. Het is een netwerk van gedreven professionals die hun hart en ziel leggen in het leveren van waardevolle producten of diensten voor jouw bedrijf. Geen advies zonder uitvoering: we leveren jou iets tastbaars wat gelijk tot resultaat leidt.

Think Red

Contact

Wil jij werken aan het opstellen van een concreet marketingplan? Neem dan contact met ons op: vul het contactformulier in of mail naar ingrid@thinkred.nl.
Gelijk schakelen? Bel of app met Ingrid via 06 1295 27 27.