handige app

Datavisualisatie op je mobiel via de Inzicht app van NLE

Om het optimale uit de functies van nieuwe slimme thermostaat ‘Anna’ van de Nederlandse Energie Maatschappij te halen is de ‘Inzicht’ app in leven geroepen.

slimme meter app

VISUALISEREN VAN DATA

Anna-Inzicht is gratis te downloaden en leest jouw slimme meter uit. Zo heb je jouw verbruik in eigen handen. Op basis van de verkregen informatie krijg je inzicht in het energieverbruik om zo acties te ondernemen dit te minderen.

Het verbruik is helder weergegeven met duidelijke pictogrammen en verfrissende datavisualisatie. Als extra feature kun je het energieverbruik vergelijken met een Peer Group om te checken of dit verbruik binnen het gemiddelde valt.

Award winning app

AWARD WINNING

Met de app heeft de klant weer inzicht gekregen in zijn of haar energiegebruik. Dat de app aanzet om het energieverbruik te minderen werd geprezen. Mede daardoor heeft de app de ‘IIR Smart Energy Innovation award’ gewonnen.

Contact

De Think Red studio is gevestigd in Voorburg (vlakbij Den Haag), maar wij werken vaak op locatie bij de klant. Interesse in wat Think Red voor jou kan betekenen? Vul het contactformulier in of mail naar ingrid@thinkred.nl.
Direct contact? Bel of app met Ingrid via 06 1295 27 27.