Persoonlijke, unieke kaarten

Speciale momenten kies je niet uit een boekje, deze vragen om een exclusief ontwerp. Gaan jullie trouwen, of verwachten jij en jouw partner binnenkort een kindje? Bon Rouge helpt bij het vinden van een passende kaart, helemaal naar jullie wens. Van papiersoort tot ontwerp en van druktechniek tot enveloppen. Samen zoeken wij naar een stijl die bij jullie past om zo tot een product te komen waar jullie allebei blij mee zijn.

Brainstorm

Jullie verhaal is de leidraad voor het ontwerp. Van wat jullie inspireert tot de voorkeuren in formaat en kleur. Tijdens een creatieve brainstorm probeer ik erachter te komen wat bij jullie past.

Impressie

Voordat je een ontwerp voor je neus krijgt geschoven is het wel zo fijn om zeker te weten dat we op 1 lijn zitten. Op basis van de brainstorm ontstaat een korte impressie van de kaart.

Design

Is de impressie helemaal wat jullie voor ogen hadden? Dan zal de kaart uitgewerkt worden. Fotografie, illustratie of typografisch: alles is mogelijk.

Geboortekaartje Oskar

Een heel speciaal geboortekaartje, ontstaan door gebruik te maken van de gelaagdheid van verschillende, overlappende stukken papier. Door de gescheurde, ruwe randen van het papier op elkaar te leggen ontstond diepte en een unieke compositie. Het ontwerp is geïnspireerd naar een schilderij van (o.a.) Andre Derain Giclee.

Geboortekaartje Imme

Geboortekaartje voor baby Imme. De ouders van Imme wilden een kaart zonder teveel poespas. Het is een kaartje met een mooie schilderachtige achtergrond en strakke illustratie geworden.

Trouwkaart Ingrid & Richie

Uitvouwbare trouwkaart met leuke illustraties die feitjes over het stel vertellen. De trouwkaart heeft aan de bovenzijde een preeg, waardoor de letters naar voren komen.

Geboortekaartje Kyan

Geboortekaartje voor baby Kyan. Zijn grote broer Yaro had ook een harmonica-stijl kaart. Deze kaart heeft dezelfde vouwtechniek als zijn oudere broer met op de voorzijde een illustratie gemaakt door de moeder.

Over Bon Rouge

Bon Rouge is onderdeel van Think Red.
Voor contact, mail naar ontwerpster Ingrid
via ingrid[at]thinkred.nl.