About

Na jaren werkzaam te zijn geweest als in-house creatief voor verschillende bedrijven zet Ingrid van Heuven van Staereling haar ervaring en expertise in bij het opzetten, rebranden of upgraden van merken en hun identiteit.

Het ontstaan van Think Red

Na een studie aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam is Ingrid in 2005 samen met haar zus succesvol bedrijf In-kleur gestart. Met dit bedrijf zijn startende ondernemers, zzp-ers en kleine bedrijven geholpen met hun visuele identiteit. Om zich verder te ontwikkelen is zij gaan studeren aan de Willem de Kooning academie. Tijdens deze opleiding is Think Red ontstaan om zo als in-house of freelance creatief bedrijven en organisaties te helpen aan hun merk te bouwen. De naam is een knipoog naar de roodharige, creatieve geest van Ingrid.

Ingrid heeft ontworpen voor winkelcentra, als Hoog Catharijne Utrecht en Nesselande Rotterdam. Zo heeft zij een aantal projecten gedaan voor merken als de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE), Remia, ABN AMRO en de Bijenkorf. Met een nieuwe blik en veel enthousiasme weet Ingrid altijd wel iets nieuws en creatiefs uit een organisatie te halen.
Met ruim 10 jaar ervaring zet zij haar expertise in bij het bedenken en ontwikkelen van jouw merkidentiteit, online marketing strategie of social media optimalisatie. De Think Red studio werkt met een netwerk aan o.a. designers, developers en adwords specialisten om de plannen en idee├źn te realiseren.

Blog

Kennis is om te delen! Geïnteresseerd naar Ingrid's bevindingen op het gebied van marketing, online adverteren, design en social media? Kijk dan even op de blog: Denk Rood

Contact

Think Red werkt op locatie, door heel het land. De studio zelf is gevestigd op de Loolaan in Voorburg (vlakbij Den Haag).

Interesse in wat Think Red voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op met Ingrid via ingrid@thinkred.nl.

The Pyaari website is fully responsive and requires Javascript.
Please enable javascript to use this site without issue.