About

Na jaren werkzaam te zijn geweest als in-house designer voor verschillende bedrijven zet Ingrid haar ervaring en expertise in bij het opzetten, rebranden of upgraden van merken en hun identiteit.

Ervaring en expertise

Het is begonnen tijdens een opleiding als multimedia vormgever aan het Grafische Lyceum in 2002. Tijdens deze studie is IN-KLEUR ontstaan, een bedrijf wat samen met zus Marleen kleine bedrijven hielp met hun logo en huisstijl. Na afronden van deze opleiding gelijk door gaan studeren en sinds 2012 afgestudeerd als ontwerper aan de Willem de Kooning academie te Rotterdam.

Ingrid heeft ontworpen voor winkelcentra, als Hoog Catharijne Utrecht en Nesselande Rotterdam. Haar grote passie ligt vooral bij merken en hun identiteiten. Zo heeft zij een aantal projecten gedaan voor merken als de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE), Remia, ABN AMRO en de Bijenkorf. Met een nieuwe blik en veel enthousiasme weet Ingrid altijd wel iets nieuws en creatiefs uit een organisatie te halen. Bekijk enkele voorbeelden van haar werk.

Blog

Geïnteresseerd naar Ingrid's ervaringen en bevindingen op het gebied van marketing, online adverteren, design en social media? Kijk dan even op haar blog: Denk Rood

Contact

Think Red werkt op locatie, door heel het land. De studio is gevestigd op de Loolaan in Voorburg (vlakbij Den Haag).

Neem contact op met Ingrid via ingrid@thinkred.nl.

The Pyaari website is fully responsive and requires Javascript.
Please enable javascript to use this site without issue.