Lifehammer - Het belang van autoveiligheidsproducten.

De eerste veiligheidshamer ooit gemaakt was een Lifehammer. Het product is een merk geworden, met kwaliteit hoog in het vaandel. Want als het gaat om veiligheid is alleen het beste goed genoeg. De Lifehammer veiligheidshamer is in Duitsland uitgevonden en ontstaan uit nood. Uitvinder Helmut Lechner wilde ervoor zorgen dat niemand in dezelfde penibele situatie terecht zou komen als hij.

AWARENESS CAMPAGNE

Met dit nobele doel wil Lifehammer een stap maken naar wereldwijde naamsbekendheid. De nieuwe slogan van Lifehammer ‘We Protect Life’ geeft hun grootste missie weer: door middel van awareness het aantal verkeersslachtoffers terugdringen. Met hulp van een PR bureau in Amerika zijn features bij verschillende online (en ook offline) magazines gerealiseerd, zoals de American Automobile Association (AAA) en op Travel USA. Via diverse ‘Mommy bloggers’ is -doelgroep gericht- gebruik gemaakt van influencer marketing.

REDESIGN

Met een bescheiden uitwerking is de nood van een veiligheidshamer niet direct zichtbaar. Om de nieuwe, waarschuwende rol te benadrukken is gekozen een redesign door te voeren in de beschikbare reclamemiddelen. Zo heeft de oranje tint een prominente rol gekregen op de verpakkingen en flyers & brochures. Als aanvulling voor retail is een handig videoscherm ontworpen wat makkelijk tussen de producten in te hangen is.

Services

Marketing, Branding, Advertenties, Social Media, Verpakking

  •  
  •  
  •  
  •  

The Pyaari website is fully responsive and requires Javascript.
Please enable javascript to use this site without issue.