Kattencafé Ditjes & Katjes- Het huiskamergevoel overbrengen.

Na een succesvolle crowdfund is kattencafé Ditjes & Katjes een realiteit geworden. In dit kattencafé van Den Haag kun je onder het genot van een kopje koffie heerlijk tussen de katten vertoeven. De eigenaresse van het kattencafé zocht hulp bij het vormen van een (huis)stijl. Het logo was er al, maar hoe nu verder?

AANKLEDING VAN HET PAND

De locatie was er, maar de aankleding moest snel van start om de opening daadwerkelijk te realiseren. Think Red heeft geholpen bij het vinden van een passende stijl, inclusief styling in het interieur. Daarnaast is het pand voorzien van raambelettering en een passend uithangbord zodat klanten dit nieuwe café beter kunnen spotten.

BRANDING EN PROMOTIE

Om de huisstijl verder te ontwikkelen moest gedacht worden over de benodigde middelen van het kattencafé. Praktische zaken als menukaarten, stempelkaarten en cadeaubonnen zijn ontworpen en gedrukt. Voor wat extra inkomsten en om de klanten een aandenken aan hun bezoek te geven zijn verschillende promotionele artikelen ontworpen, zoals tassen, notitieblokjes en schorten.

Services

Branding, Promotie, Styling, Illustratie, Fotografie

  •  
  •  
  •  
  •  

The Pyaari website is fully responsive and requires Javascript.
Please enable javascript to use this site without issue.