de Bijenkorf - Stijlvolle content voor hun social media kanalen.

De Bijenkorf was al redelijk actief op social media, zoals Facebook. Ze zochten naar een manier waarop ze onder andere hun Instagram actiever konden inzetten.

INSTAGRAM

Na brainstorm met de klant is begonnen aan een plan voor de beeldstijl van hun Instagram account. Omdat de Bijenkorf veelal met exclusieve merken werkt is naast een serie passende fotoshoots met modellen ook gewerkt aan een stijlvolle manier van productfotografie.

MAGAZINE

Het warenhuis geeft daarbij ook per seizoen een magazine uit die ze via hun social kanalen op een speciale manier wilden uitlichten. Per magazine is gekeken naar het thema en hoe dit verwerkt kon worden in film of animatie. Zo ook bij het magazine ‘signature’. Het concept is ‘de hand van de maker’ geworden en uitwerkt in een combinatie van animatie en film. De verschillende pagina’s van het blad worden handmatig opmaakt.

TIME-LAPSE VIDEO

Ook toen de Bijenkorf in Den Haag hun restaurant flink ging verbouwen werd gevraagd om na te denken over een online aankondiging van de opening. Hiervoor zijn opnames gemaakt in verschillende fases van de verbouwing. Deze zijn samengevoegd met time-lapse opnames die elke dag draaiden. Het resultaat is te vinden in de time-lapse video van de verbouwing van ‘The Kitchen’.

Services

Strategie, Social Media, Fotografie, Film

  •  
  •  
  •  
  •  

The Pyaari website is fully responsive and requires Javascript.
Please enable javascript to use this site without issue.